Κατασκηνωτική αυλαία, έναρξη νέου σχολικού έτους

Home  /  announcement  /  Κατασκηνωτική αυλαία, έναρξη νέου σχολικού έτους

11/09/2019, announcement

Να ευχηθούμε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές μικρούς και μεγάλους και στους φοιτητές μιας και αρχίζουν τα μαθήματα.

Η κατασκηνωτική περίοδος του 2019 ανήκει πλέον στην ιστορία της κατασκήνωσης μας. 

Ως γνωστόν η αυλαία της φετινής 70ης κατασκηνωτικής περιόδου έγινε το βράδυ της Παρασκευής 30/8/2019 στη Βαρυμπόμπη παρουσία περίπου 500 περίπου προσκεκλημένων παιδιών, γονέων, ομαδαρχών, παλαιών κατασκηνωτών και φίλων της κατασκήνωσης.

Μέρος της εκδήλωσης ήταν επικεντρωμένο στα 70 χρόνια λειτουργίας της.  

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα περιλάμβανε:

  • προβολή ταινίας (διάρκειας 10 λεπτών) του Ερμή Ποφάντη αφιερωμένη στην ιστορία του κτιρίου της κατασκήνωσης που σχεδίασε ο αρχιτέκτων Εμμανουήλ Βουρέκας.
  • παρουσίαση θεατρικής παράστασης βασισμένη στο έργο “Οιδίποδας επί Κολωνώ” του Σοφοκλή, από μέλη της θεατρικής ομάδας των κατασκηνωτών και ομαδαρχών σε σκηνοθεσία του Άλκη Μπακογιάννη, μουσική του Κωνσταντίνου Δαμιανάκη και επιμέλεια κίνησης Σοφίας Δράκου.
  • φωτογραφική έκθεση
  • χορογραφία σε σχεδιασμό της Μελίνας Μιχαλοπούλου. Οι συμμετέχοντες στη χορογραφία φόρεσαν τα επετειακά μπλουζάκια των 70 χρόνων που σχεδίασε ο Τάσος Μέγγος.
  • συναυλία του μουσικού συγκροτήματος των μεγάλων κατασκηνωτών και ομαδαρχών που συντόνισε ο Γιώργος Μενεγάκης.

Στο πλαίσιο της πιο πάνω εκδήλωσης λειτούργησε ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα που παρασκεύασε ο σεφ της κατασκήνωσης κύριος Φώτης Νέστωρας με τους συνεργάτες του. 

Την εκδήλωση λήξης τίμησε με την παρουσία του ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ., καθώς και τα μέλη των Φίλων του Χαρούμενου Χωριού που αφιέρωσαν την εκδήλωση στη μνήμη των μελών της κατασκήνωσης Απόστολο Τζιρά και Γιάννη Μανώκα.

Καλή αντάμωση στη κατασκήνωση το 2020!

Comments are closed.