Σχολή στελεχών

Home  /  Καλοκαίρι 2020  /  Σχολή στελεχών

Το καλοκαίρι μας θα κλείσει με την Σχολή Στελεχών!

Το φετινό καλοκαίρι η κατασκήνωσή μας εορτάζει τα εβδομήντα της χρόνια!

Είναι αισιόδοξο που όλοι μαζί συνεχίζουμε να συνυπάρχουμε και να δημιουργούμε.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της φετινής δεκαήμερης κατασκηνωτικής περιόδου που αποσκοπεί στη συνέχιση της δημιουργικής μας επικοινωνίας, στην ανταλλαγή εμπειριών και στη προετοιμασία της στελέχωσης του επόμενου καλοκαιριού.

Σε αυτή την δεκαήμερη αποστολή δυνατότητα να αιτηθούν συμμετοχή έχουν οι κατασκηνωτές άνω των δεκαπέντε ετών, ομαδάρχες και μέλη της βασικής παιδαγωγικής ομάδας.

Α’ σκέλος

Η έναρξη του πρώτου σκέλους της Γ’ περιόδου θα γίνει το βράδυ της Τρίτης 20/8 στις 22.00μ.μ. στη Βαρυμπόμπη και το πρωί της Τετάρτης 21/8/2019 στις 08.00π.μ. θα αναχωρήσουμε για την τετραήμερη εκδρομή στο ανατολικό Ζαγόρι.

Τελικός προορισμός θα είναι η Βοβούσα με κατάληξη το καταφύγιο στη Βάλια Κάλντα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν κάνοντας μικρές και μεγάλες πεζοπορίες στον εθνικό δρυμό και στον ευρύτερο παραδοσιακό οικισμό. Θα επισκεφθούμε ιστορικές τοποθεσίες της περιοχής καθώς και το περιβαλλοντικό κέντρο της Βοβούσας.

Η επιστροφή θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 24/8/2019. Για τη μετακίνηση των εκδρομέων στα σπίτια τους, η πρώτη στάση θα γίνει στη Βαρυμπόμπη και η δεύτερη στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Β’ σκέλος

Το δεύτερο σκέλος θα ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής 25/8 στις 17.00μ.μ. στη κατασκήνωση και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30/8. Πέρα των καθημερινών δράσεων που θα αναπτυχθούν, θα οργανωθεί και η καλλιτεχνική εκδήλωση της Παρασκευής 30/8 με προσκεκλημένους παιδιά, γονείς και φίλους της κατασκήνωσης.

Παρατηρήσεις:

  • Στο πρώτο σκέλος οι συνολικά διαθέσιμες θέσεις είναι πενήντα. Προτεραιότητα συμμετοχής θα έχουν οι εν ενεργεία ομαδάρχες και όσοι εκ των μεγαλύτερων σε ηλικία κατασκηνωτών ανέλαβαν πρωτοβουλίες ως βοηθοί ομαδαρχών.
  • Το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα στο πρώτο σκέλος θα είναι 90 € και θα περιλαμβάνει τη μετακίνηση, τις τρεις διανυκτερεύσεις και όλα τα πρωινά γεύματα.
  • Στο δεύτερο σκέλος οι συνολικά διαθέσιμες θέσεις θα είναι εβδομήντα και προτεραιότητα συμμετοχής θα έχουν οι εν ενεργεία ομαδάρχες και όσοι εκ των μεγάλων κατασκηνωτών ανέλαβαν πρωτοβουλίες ως βοηθοί ομαδαρχών.
  • Το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα στο δεύτερο σκέλος θα είναι 80 €.

Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που θα αναπτυχθούν (κατά την διάρκεια του δεύτερου σκέλους), μέρος των οποίων θα είναι επικεντρωμένες στην οργάνωση της τελικής καλλιτεχνικής εκδήλωσης της 30ης Αυγούστου 2019.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 5/8/2019. Στη συνέχεια μέχρι τις 8/8/2019 θα λάβετε απάντηση συμμετοχής ή μη από την οργανωτική ομάδα που απαρτίζεται από τους: Ηλία Πίτσικα Μανώλη Αλεξαντωνάκη, Ελένη Καλογιάννη, Άλκη Μπακογιάννη και Λεωνίδα Τσαγανό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο email info@charoumenochorio.gr και στα τηλ 210 8169457 έως και 1/8/2019. Μετά το πέρας της Β’ αποστολής μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6989280501 (Ελένη Καλογιάννη) και 6944639245 (Μανώλης Αλεξαντωνάκης).